Τα ζώδια της Πέμπτης (01.06.2023)

Ο Κρόνος σε εξάγωνο με τον Δία και τρίγωνο με τη Σελήνη φέρνει σημαντικές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή και η μέρα ενδείκνυται για φλερτ και δημιουργία ερωτικής σχέσης.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε δυσαρμονικές όψεις με τον Δία και τον Άρη φέρνει στην επιφάνεια οικονομικά ζητήματα και ό,τι αφορά σε κοινούς πόρους, οφειλές, κληρονομικά, κλπ, που σημαίνει πως πρέπει να προσέξετε τη διαχείριση των χρημάτων σας. Μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας.

Νέοι έρωτες κάνουν αρκετά περιπετειώδη την ερωτική σας ζωή και αυτή την εποχή αποφεύγετε τις δεσμεύσεις. Όσοι είστε σε σχέση κάνετε σχέδια για το μέλλον και είστε μες στον ενθουσιασμό και την αδημονία να τα πραγματοποιήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα θα είναι μεν κουραστική, αλλά θα αποδώσουν καρπούς οι προσπάθειές σας. Η Σελήνη στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Κρόνο ευνοεί τις συνεργασίες και την εφαρμογή νέων εγχειρημάτων και είναι μια καλή στιγμή για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα που έχετε κοινό σκοπό. 

Προσέξτε οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο κάποια οικογενειακά σας θέματα και μην αφήνετε να περνάει ο χρόνος περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να τα επιλύσετε. Όσο το καθυστερείτε, θα είναι εις βάρος σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντική μέρα η σημερινή για την καριέρα και τη φήμη σας καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Κρόνο επιβραβεύει προσπάθειες και φέρνει νέες ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση. Η ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων σας θα εκτιμηθεί και θα προσελκύσετε το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού.

Μετακινήσεις, επικοινωνία και θέματα υγείας χρήζουν προσοχής. Αποφύγετε τη βιασύνη στο τιμόνι, μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα αν διαφωνήσετε με κάποιους και προσπαθήστε να αποβάλετε το άγχος μέσω κάποια δραστηριότητας που σας ευχαριστεί.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με το τρίγωνο Σελήνης – Κρόνου, σπουδές, ταξίδια και ενασχόληση με τα ταλέντα σας θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Οι φοιτητές βάλτε τα δυνατά σας καθώς οι συνθήκες είναι ευνοϊκές και θα κατακτήσετε το στόχο σας. Ενδεχομένως να προκύψει κι ένα ερωτικό ειδύλλιο με άτομο από το χώρο των σπουδών.

Οι γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο κάνετε υπερβολές με τα χρήματά σας, τα οποία σπαταλάτε κυρίως στην ψυχαγωγία και πρέπει να βάλετε ένα όριο. Αν σκοπεύετε να κάνετε μια σημαντική αγορά, εξοικονομήστε χρήματα.

ΛΕΩΝ

Ημέρα κατάλληλη για αναζήτηση χρηματοδότησης και ρυθμίσεις οφειλών. Το τρίγωνο Σελήνης – Κρόνου φέρνει ευκαιρίες για αύξηση εισοδήματος και είναι μια καλή στιγμή για υπογραφές συμβολαίων και αγοραπωλησίες ακινήτων. Προσέξτε τη διαχείριση κοινών πόρων που μπορεί να αποτελέσει πηγή εντάσεων.

Όσον αφορά τη σχέση σας, μπορεί να προκύψει ένα ζήτημα που θα αφορά τη δέσμευση. Ενδεχομένως να μην νιώθετε έτοιμοι να κάνετε το επόμενο βήμα για να την επισημοποιήσετε ή να πιστεύετε πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή . 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη διανύει τον τομέα της επικοινωνίας, καθιστώντας την γενικά μια καλή στιγμή για μελέτη, μάθηση και προώθηση υπηρεσιών. Ωστόσο, η δυσαρμονική όψη Άρη – Κρόνου μπορεί να υποδηλώνει κάποιες καθυστερήσεις ή προβλήματα που σας περιορίζουν από το να αναλάβετε δράση και θα δοκιμαστεί η υπομονή σας. 

Συζητήστε με το ταίρι σας για όσα σας απασχολούν και μην κάνετε σενάρια με το μυαλό σας. Οι ανησυχίες σας ενδεχομένως να οφείλονται σε απογοητεύσεις του παρελθόντος, αλλά δεν πρέπει να καθορίσουν το μέλλον σας. 

ΖΥΓΟΣ

Οι ευθύνες ή οι κανόνες μπορεί να φαίνονται πιο βαριές από ό,τι συνήθως σήμερα, ή βλέπετε τα όριά σας και αισθάνεστε λίγο απογοητευμένοι. Ενδεχομένως κάποιοι να παρερμηνεύουν τις προθέσεις ή τις ενέργειές σας λόγω της δυσαρμονικής όψης Άρη -Κρόνου. Προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους προς το παρόν.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο φέρνει ευκαιρίες για αύξηση εισοδήματος και εκτός ότι θα έχετε έσοδα μέσω της εργασίας, θα ευνοηθείτε όσοι στείλετε βιογραφικά ή δώσετε μια συνέντευξη προς εύρεση εργασίας. Προβάλετε τα επιτεύγματά σας με σθένος.    

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απαιτήσεις εργοδοτών και αυξημένος φόρτος εργασίας θα σας δημιουργήσουν ένταση και μπορεί να κάνετε σπασμωδικές ενέργειες που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Από το μεσημέρι και μετά θα είστε πιο ήρεμοι και θα ανακτήσετε τη διάθεσή σας. Η μέρα απαιτεί προσοχή στη διαχείριση των προκλήσεων.

Ο Κρόνος σε εξάγωνο με τον Δία και τρίγωνο με τη Σελήνη φέρνει σημαντικές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή και η μέρα ενδείκνυται για φλερτ και δημιουργία ερωτικής σχέσης. Εξαιρετική στιγμή για γάμο ή απόκτηση παιδιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα είναι αρκετά βατή, τα επαγγελματικά σας βαίνουν καλώς και έχετε πολλή ενέργεια που θα τη διοχετεύσετε στο σπίτι και την οικογένεια. Αγορές για το σπίτι, η τακτοποίηση του χώρου σας και ό,τι αφορά την οργάνωση θα αποτελέσουν προτεραιότητα. Η φροντίδα του κήπου σας θα σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης.

Πιθανή διαμάχη με ένα μέλος της οικογένειας θα αφορά τα μελλοντικά σας σχέδια. Μπορεί να μην συμφωνεί με τις επιλογές σας και θα πρέπει να στηρίξετε τις θέσεις σας με ψυχραιμία ώστε να πείσετε για την ορθότητα των αποφάσεών σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αξιοποιήστε τη μέρα σε επαφές και διαπραγματεύσεις καθώς οι αρμονικές όψεις του Κρόνου με τον Δία και τη Σελήνη υπόσχονται επιτυχίες σε συνεργασίες ή την ερωτική σας ζωή. Οι γονείς θα πάρετε χαρά με την πρόοδο των παιδιών, ενώ οι ελεύθεροι θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας ενθαρρύνει να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας.

Από το απόγευμα και μετά αφιερώστε χρόνο στην προσωπική σας φροντίδα και την ψυχαγωγία. Περιποιηθείτε τον εαυτό σας και βγείτε με τους φίλους ή/και το ταίρι σας να περάσετε όμορφες στιγμές μακριά από τους προβληματισμούς της καθημερινότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κρόνος στον τομέα των οικονομικών σας σε αρμονικές όψεις με τη Σελήνη και τον Δία φέρνει επιτυχίες στην καριέρα και αύξηση εσόδων μέσω της εργασίας (μπορεί να πάρετε ένα μπόνους), ή της ακίνητης περιουσίας. Η μέρα ενδείκνυται για αγοραπωλησίες ακινήτων και για αναζήτηση εργασίας με καλύτερες αποδοχές. 

Η ανάγκη σας για προσωπικό χώρο και χρόνο δεν γίνεται κατανοητή από το ταίρι σας και οι συνεχείς εντάσεις σάς απομακρύνουν ολοένα και περισσότερο. Σήμερα μπορεί να ξεσπάσετε έντονα και να πείτε βαριά λόγια που θα δοκιμάσουν τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ

Σημαντική μέρα η σημερινή καθώς προμηνύονται αίσιες εξελίξεις σε σπουδές, θέματα εκπαίδευσης και ταξίδια. Ο Κρόνος σε τρίγωνο με τη Σελήνη και εξάγωνο με τον Δία φέρνει τύχη σε εμπορικές συμφωνίες, προώθηση υπηρεσιών και νομικές υποθέσεις. Αξιοποιήστε τη μέρα δίνοντας έμφαση σε ό,τι θεωρείτε πιο σημαντικό.

Η συσσωρευμένη ένταση και το άγχος λόγω υποχρεώσεων πρέπει να εκτονωθεί εποικοδομητικά ώστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις με οικείους. Λίγα λεπτά γυμναστικής θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και θα συμβάλει στην ψυχική σας ευεξία.

www.lifo.gr

Ακολουθήστε το metafox.gr στη Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.