Τα ζώδια της Παρασκευής (02.06.2023)

Η μέρα είναι ιδιαίτερα έντονη καθώς η Σελήνη κινείται στον Σκορπιό κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός Υδροχόος).

Κριός

Η σημερινή μέρα μπορεί να σχετίζεται με κάποια υπαρξιακά ζητήματα σχετικά με τον έρωτα γενικά ή με μια συγκεκριμένη ερωτική σχέση. Τι ακριβώς ζητάς από αυτόν τον τομέα της ζωής σου και πόσο βιώσιμη μπορεί να είναι μια σχέση, είναι δύο ερωτήματα που μάλλον θέλουν απάντηση.

Ταύρος

Αυτές τις μέρες μπορεί να υπάρχει ένα θέμα ισορροπιών μεταξύ οικογένειας και καριέρας. Μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες ή για παράδειγμα να πρέπει να μετακομίσεις λόγω δουλειάς. Όλα αυτά θα οδηγήσουν σε κάτι θετικό όμως.

Δίδυμοι

Ίσως αυτές τις μέρες αναθεωρείς κάποιες πεποιθήσεις σου και σε απασχολούν θέματα βαθύτερα, φιλοσοφικά ή ψυχολογικά. Αν θέλεις, μπορείς να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτογνωσία. Εξάλλου οι συγκυρίες σε οδηγούν στο να μάθεις περισσότερα για τον εαυτό σου.

Καρκίνος

Το θέμα των οικονομικών έρχεται στην επιφάνεια και με καλό και θετικό τρόπο. Αν έχεις κάνει σοβαρές προσπάθειες στο παρελθόν, τώρα θα δεις τους κόπους σου να ανταμείβονται.

Λέων

Η μέρα μπορεί να έχει δυσκολίες όσον αφορά μια ερωτική υπόθεση, ίσως τα μηνύματα που παίρνεις να μην είναι πολύ σαφή. Δεν είναι απαραίτητο να επιλύσεις κάποιο πρόβλημα σήμερα, πάντως.

Παρθένος

Αυτές τις μέρες είναι καλό να σκέφτεσαι αρκετά προτού μιλήσεις, ειδικά σε μια ερωτική σχέση ή σε ό, τι έχει να κάνει με χρήματα και σχέσεις. Αν διαισθάνεσαι ότι με τη συζήτηση δεν βγαίνει κάποια άκρη από την αρχή της, μπορείς να διερευνήσεις λίγο το κλίμα και να θίξεις το θέμα που σε απασχολεί σε μια άλλη φάση.

Ζυγός

Αν νιώθεις ότι επιβάλλεται να λύσεις ένα θέμα που αφορά μια σχέση ή συγκατοίκηση ή ένα θέμα που έχει να κάνει με το σπίτι, οργάνωσε τις κινήσεις σου στο μυαλό σου, αλλά μην δράσεις απαραίτητα σήμερα που μπορεί να υπάρχει μια δυσκολία στην επικοινωνία.

Σκορπιός

Θα ήταν καλό να είσαι προσεκτικός με επαγγελματικά θέματα που θέλουν λεπτό χειρισμό. Δεν μπορούμε πάντα να λέμε ακριβώς αυτό που έχουμε στο μυαλό μας, γιατί με αυτόν τον τρόπο ο άλλος δεν θα καταλάβει πάντα αυτό που πρέπει να καταλάβει.

Τοξότης

Είναι πιθανό να διανύεις μία περίοδο αναγέννησης, ίσως να αλλάζουν ακόμη και κάποιες φιλοσοφικές ή θρησκευτικές σου πεποιθήσεις. Πάντως μέσα από αυτή τη διαδικασία τελικά έρχεσαι πιο κοντά στις ανάγκες σου.

Αιγόκερως

Φαίνεται ότι τα οικονομικά δεν βγαίνουν από το μυαλό σου αυτές τις μέρες. Πάντως έρχονται πολλές ευκαιρίες να εξερευνήσεις πολλές δυνατότητες, προκειμένου να νιώσεις ασφαλής.

Υδροχόος

Αυτές τις μέρες μπορεί οι άλλοι να φαίνονται περισσότερο απαιτητικοί. Όμως οι σχέσεις με τα γερά θεμέλια επιβραβεύονται, σου φέρνουν ευχαρίστηση και σε μεταμορφώνουν.

Ιχθύες

Πιθανότατα είσαι σε μια διαδικασία αναζήτησης ορίων στις σχέσεις σου και αναζήτησης του εαυτού σου, γενικότερα. Αυτές οι μέρες μπορεί να έχουν κάποια ένταση, όμως σε οδηγούν σε μεγαλύτερη αυτογνωσία. Και σε υψηλότερη αυτοεκτίμηση.

Ακολουθήστε το metafox.gr στη Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.