Στα Δικαστήρια ο ιερέας που έστελνε αισχρά βίντεο σε 12χρονο – Η ανακοίνωσή της Μητρόπολης

Στα Δικαστήρια Ναυπλίου προσήχθη για καταθέσεις το μεσημέρι του Σαββάτου 3 Ιουνίου ο 40χρονος αρχιμανδρίτης ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια 12χρονου στην περιοχή της Ερμιονίδας

Παράλληλα, με ανακοίνωσή της η Ιερά Μητρόπολη Ύδρας, Σπετσών και Αιγίνης αναφέρει ότι τον έθεσε σε αργία μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

O ιερέας συνελήφθη στο απόγευμα της Παρασκευής έπειτα από μήνυση που κατέθεσαν οι γονείς του παιδιού.

Σύμφωνα με έγκληση που υπέβαλε ο πατέρας του παιδιού: «Ο ιερέας απέστειλε διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής messenger στον ανήλικο γιο του με τον οποίο διατηρεί πριν πνευματική σχέση, βίντεοληπτικό υλικό με ήχο όπου απεικονίζεται γυμνός άνδρας από τη μέση και κάτω να απευθύνεται στον ανήλικο προβαίνοντας σε γενετήσιες πράξεις».

Αναφέρεται στο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ και στις επόμενες γραμμές ξεδιπλώνεται μια λεπτομέρεια η οποία προκαλεί σοκ και αποστροφή για την ανήθικη δράση του ρασοφόρου: «Από τον ήχο το βίντεο, παθόντες αναγνώρισαν ανεπιφύλακτα την φωνή του ανωτέρω δράστη και κατήγγειλαν το περιστατικό αρχικά στο Α.Τ Ερμιονίδας και ακολούθως στο Τ.Α Ναύπλιου όπου διενεργείται προανάκριση. Επιπρόσθετα κατασχέθηκαν τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων ένας φορητός υπολογιστής και ένας πύργος σταθερού υπολογιστή του ανωτέρω δράστη».

Οι συσκευές του ιερέα έχουν μπει στο μικροσκόπιο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Αστυνομίας όπου προσπαθούν να διαπιστώσουν αν υπάρχει κι άλλο υλικό με την ζοφερές πράξεις του κληρικού σε βάρος του παιδιού και το κυριότερο αν κι άλλα παιδιά έχουν παγιδευτεί στα δίχτυα της διαστροφής του 40χρονου.

Πηγή: argolika.gr

Ακολουθήστε το metafox.gr στη Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.