Δικαστής διαγράφει κλήση 96χρονου που έτρεχε πάνω από το όριο ταχύτητας για να φροντίσει τον καρκινοπαθή γιο του

Μια διαφορετική σκηνή από δίκη έγινε viral μέσα από ένα βίντεο στο Instagram. Στο εδώλιο του κατηγορούμενου βλέπουμε έναν ηλικιωμένο άντρα που, όπως μαθαίνουμε αμέσως από τη λεζάντα, είναι ένας 96χρονος που παραβίασε το όριο ταχύτητας αλλά τελικά είδε την κλήση του να διαγράφεται όταν ο δικαστής έμαθε τον σκοπό για τον οποίο έτρεχε με το αυτοκίνητό του.

«Παραβιάσατε το όριο ταχύτητας σε σχολική ζώνη» του λέει αρχικά ο δικαστής, αλλά εκείνος απολογείται ως εξής: «Δεν οδηγώ τόσο γρήγορα, κύριε δικαστά. Είμαι 96 ετών και οδηγώ αργά και μόνο όταν πρέπει να το κάνω. Πήγαινα για τις εξετάσεις αίματος του γιου μου. Είναι ανάπηρος».

Όταν ο δικαστής τον ρωτάει πόσων χρονών είναι ο γιος του, εκείνος απαντάει πως είναι 63 ετών. «Πηγαίνατε τον γιο σας στον γιατρό;» ξαναρωτάει ο δικαστής και τότε ο ηλικιωμένος άντρας εξηγεί: «Ναι, κάθε δύο εβδομάδες πηγαίνουμε για εξετάσεις αίματος γιατί έχει καρκίνο».

Τότε ο δικαστής προβαίνει στην παρακάτω δήλωση: «Είστε καλός άντρας. Στα ενενήντα χρόνια σας, ακόμα φροντίζετε την οικογένειά σας. Αυτό είναι κάτι υπέροχο. Εύχομαι ό,τι καλύτερο για τον γιο σας και καλή υγεία σε εσάς, απαλλάσσεστε από την κατηγορία».

πηγη: marieclaire.gr

Ακολουθήστε το metafox.gr στη Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.