Κασσελάκης από Thessaloniki Summit για διάσπαση ΣΥΡΙΖΑ, αδικίες και νέα ομάδα στο κόμμα

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και συμμετέχει σε συζήτηση στο πλαίσιο της 7ης Συνόδου της Θεσσαλονίκης (Thessaloniki Summit 2023) «South-East Europe’s moment: Chartering a new course to prosperity & stability».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία συμμετέχει στη συζήτηση με την δημοσιογράφο Μαρία Νικόλτσιου τόνισε πως θέλει να φέρει την Ελλάδα πίσω στην εποχή που ήταν νοικοκυρεμένη. «Έχω εμπειρία στα χρηματοικονομικά. Όσο έχω μεγαλώσει τόσο έχω δει ότι χρειάζεται ανθρωποκεντρική πολιτική. Για αυτό μίλησα και για την κατάργηση των ασυλιών, των βουλευτών, των τραπεζιτών, των διοικητικών».

​​​​Αναφορικά με την διάσπαση του ΣΥΡΙΖΑ και την ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισήμανε πως «δεν έφυγε η Ομπρέλα αλλά μερικά στελέχη τους. Ο κόσμος που ψήφιζε τα στελέχη αυτά, τον ενστερνίζομαι και οι διαφορές μας είναι πολύ μικρές. Όσον αφορά την κυρία Αχτσιόγλου. Χθες είπα στο ραδιόφωνο ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την υπομονή του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχω δει καμία ανακοίνωση ή απόφαση από μεριάς τους οπότε θεωρώ ότι παραμένουν στον ΣΥΡΙΖΑ και για αυτό για εμένα είναι μια ευπρόσδεκτη εξέλιξη».

πηγη: politic.gr. thestival.gr

Ακολουθήστε το metafox.gr στη Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.