Έλενα Ακρίτα: Επιμένει με νέα ανάρτηση – Δεν θα σας αφήσουμε σε χλωρό κλαρί

Νέα ανάρτηση με το ίδιο περιεχόμενο με αυτό που πρόκαλεσε την ανακοίνωση περί υποβολής μήνυσης και αγωγής σε βάρος της από την Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι έκανε η Έλενα Ακρίτα επιμένοντας στους ισχυρισμούς της και υποστηρίζοντας ότι «δεν θα επανέλθω αν δεν προκληθώ».

Την ίδια ώρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αγωγή της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη θα κατατεθεί στις επόμενες ώρες, πιθανότατα αύριο το πρωί.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τη Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι

akrita-post-fb

Το κείμενο της ανάρτησης της Έλενας Ακρίτα:

Και κάτι τελευταίο για τη μήνυση. Επειδή δεν πρόκειται να κάνω το χατίρι του κ. Μητσοτάκη που προσπαθεί, όπως κάνει πάντα, να στρέψει την πολιτική ατζέντα από το έγκλημα των Τεμπών, να βάλω τα πράγματα στη θέση τους και δεν θα επανέλθω αν δεν προκληθώ.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, με τη συγκάλυψη, τις υποκλοπές, τις κλοπές προσωπικών δεδομένων και τα σκανδαλα της πιο διεφθαρμένης κυβέρνησης από την Μεταπολίτευση και μετά.
Πάμε λοιπόν.
🔺Στο ΒΗΜΑ και στην ΕΣΤΙΑ θα κάνετε μήνυση ή μπα;
🔺Ζήτησα αμέσως άρση ασυλίας. Ο Καραμανλής πότε θα ζητήσει;
🔺Αφού το θέμα είναι «οικογενειακό» κι όχι πολιτικό, γιατί ανακοινώνει το πρωθυπουργικό γραφειο τη μήνυση και όχι ο δικηγόρος της κ. Μητσοτάκη; Γιατί δεν βγαίνει μπροστά ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί αλλά βάζει μπροστά τον άντρα της;
Κατάχρηση εξουσίας λεγεται αυτό αλλά δεν το μάθατε από μένα.
🔺Ή η «επίθεση» είναι πολιτική, ή είναι προσωπική. Αποφασίστε.
🔺Είστε και άσχετοι, μόνο σεξισμός δεν είναι αυτό. Θα ήταν αν σχολίαζα το φύλο, την ηλικία, την εμφάνιση. Αντιθετα, θέτω μόνο πολιτικά ερωτήματα: τα 40 ακίνητα, το σπίτι του Βολταίρου, το κοινό #νοτ πόθεν εσχες.
🔺Έχω τα έγγραφα που αποδεικνύουν πώς αποκτήθηκε και το τελευταίο τούβλο που έχω στην κατοχή μου.
Εσείς για τα 40 ακίνητα;
🔺Πρέπει να επαναφέρουμε για τα πολιτικά πρόσωπα το Πόθεν και να μην κρυβόμαστε πίσω από το Έσχες.
🔺Θα έρθει και ο πρωθυπουργός μάρτυρας. Καλώς να ορίσει. Θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον η παρουσία του, άλλωστε καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβαται. Ή μήπως όχι;
🔺Όταν έρθει η υπόθεση στα δικαστήρια, μην αρχίσετε να ζητάτε τη μια αναβολή μετά την άλλη. Να βγουν όλα στο φως.
Αυτά και τέλος. Εμείς στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθούμε όταν η χώρα μας βυθίζεται στη διαπλοκή, στη συγκάλυψη εγκλημάτων, στη φτώχεια στην ανέχεια και στην απελπισία.
Και αυτό θα πράξουμε. Δεν θα σάς αφήσουμε σε χλωρό κλαρί.

Επίθεση και σε Μητσοτάκη

Παράλληλα η κυρία Ακρίτα σε επόμενη ανάρτησή της έκανε επίθεση και στον πρωθυπουργό, ο οποίος δήλωσε ότι θα παραστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης της συζύγου του, επιχειρώντας να συνδέσει την αντίδρασή της με την δολοφονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους.

«Δεν κοιτάτε τα χάλια σας κ. Μητσοτάκη που η αστυνομία του Χρυσοχοίδη έστειλε μια νέα γυναίκα κατευθείαν πάνω στο μαχαίρι του δολοφόνου της, ενώ εκείνη έντρομη τούς είχε ζητήσει προστασία. Και δε ντρεπεστε. Καταθέτω κοινοβουλευτική ερώτηση. Τώρα» έγραψε η κυρία Ακρίτα.

Ακολουθήστε το metafox.gr στη Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.