Λόπεζ – Άφλεκ: Τελειωμένη υπόθεση ο γάμος τους για τα διεθνή πρακτορεία – Ψάχνει σπίτι η JLo, γράφουν

Όσο η Τζένιφερ Λόπεζ αρνείται να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και ο Μπεν Άφλεκ περιορίζεται στο να χαιρετά τους φωτογράφους, οι παπαράτσι έχουν γίνει η σκιά τους και ανακάλυψαν, ότι η JLo ψάχνει ήδη να βρει το σπίτι που θα ζει χωρίς τον Άφλεκ.

Το Radar Online θεωρεί δεδομένο τον χωρισμό του ζευγαριού, έχοντας βάλει ως τίτλο σε δημοσίευμα του Σαββάτου 25 Μαΐου «Όλα τελείωσαν: Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν χάνει χρόνο από να προχωρήσει από τον Μπεν Άφλεκ, καθώς το διαζύγιο των 550 εκατομμυρίων δολαρίων πλησιάζει».

Στις 14 Μαΐου, μόλις μία ημέρα πριν γίνει γνωστή η είδηση ότι οι «Μπένιφερ» φέρεται να οδεύουν προς διαζύγιο, η τραγουδίστρια εθεάθη να ψάχνει μόνη της σπίτι στο Beverly Hills, αποκαλύπτει το πρακτορείο.

«Δεν υπήρχε περίπτωση να διαρκέσει αυτό»
Το παραπάνω προέκυψε μετά από πληροφορίες που δημοσίευσε το In Touch, λίγες ώρες πιο πριν. Το συγκεκριμένο πρακτορείο λέει ότι άτομο κοντά στον Άφλεκ, τόνισε πως εκείνος έχει ήδη μετακομίσει και ότι μάλλον θα πουλήσουν το σπίτι των ονείρων τους, που έψαχναν για 2 χρόνια.

«Δεν έφταιγε, τώρα επικεντρώνεται τώρα στη δουλειά του και στα παιδιά του. Ο Μπεν έχει ήδη μετακομίσει και πιθανότατα θα πρέπει να πουλήσουν το σπίτι των ονείρων τους που έψαχναν δύο χρόνια. Δεν θα σταματήσουν ποτέ να αγαπιούνται, αλλά εκείνη δεν μπορεί να τον ελέγξει και εκείνος δεν μπορεί να την αλλάξει. Δεν υπήρχε περίπτωση να είχε διαρκέσει αυτό» ανέφερε η ίδια πηγή.

Τέλος το ίδιο άτομο ανέφερε ότι Λόπεζ και Άφλεκ είναι πολύ κοντά στο να ξεκινήσουν τις διαδικασίες έκδοσης του διαζυγίου τους.

Η Λόπεζ ζήτησε βοήθεια από την Γκάρνερ

Πριν μερικές μέρες, η Daily Mail μετέφερε την πληροφορία, ότι η Λόπεζ έχει ζητήσει τη βοήθεια της Τζένιφερ Γκάρνερ, πρώην συζύγου του Άφλεκ, για να σώσει τον γάμο της.

Η ιστοσελίδα επικαλείται πηγές από το περιβάλλον της JLo, σύμφωνα με τις οποίες η Λόπεζ και η Γκάρνερ «φοβούνται ότι ο Μπεν Άφλεκ είναι πολύ κοντά στο να σπάσει τη νηφαλιότητά του και να ξανακυλήσει στο αλκοόλ».

Ακολουθήστε το metafox.gr στη Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.