Summertime στη Chili Art Gallery

Ο εικαστικός επιμελητής Πάρης Καπράλος σε συνεργασία με τη Chili Art Gallery, με Έλληνες αλλά και ξένους εικαστικούς δημιουργούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα σας προσκαλούν να επισκεφθείτε την έκθεση “Summertime” και να τιμήσετε με την παρουσία σας τα εγκαίνια της τη Πέμπτη 11 Ιουλίου ώρες 19:00 – 22:00.

Η έκθεση λαμβάνει χώρα σε φυσική μορφή στην Αθήνα στο χώρο τέχνης Chili Art Gallery (Δημοφώντος 13-15, Θησείο, Αθήνα) και παράλληλα διαδικτυακά, σε συνεργασία με την ARTgrID (https://artgrid.gr).

Οι επισκέπτες θα δουν έργα καλλιγραφίας, ζωγραφικής, κολλάζ, ψηφιακής τέχνης και φωτογραφίας, με έκπτωσεις στις τιμές και όχι στη ποιότητα, σε εντυπωσιακά έργα εκλεκτών εικαστικών δημιουργών.

Στην έκθεση έχουν συμβάλλει με τα έργα τους οι εικαστικοί καλλιτέχνες: Μαρία Γενιτσαρίου, Μιχάλης Δεβανάκης, Όλγα Μπαρμάζη, Αχιλλέας Αγγελόπουλος, Natalia Kazirelova, Ζακλίν Δελασουδα, David Kaneen, Κλήμης Καζιρίδης, Χρυσούλα Δεμάγκου, Ιωάννης Καρράς, Χρύσα Τσοβίλη, Μιχαήλ Μουμτζής, Χρύσα Παπανδρίκου, Δέσποινα Κωβαίου, Κωνσταντίνα Γεώργα.

Ώρες/Μέρες: Ώρες / Μέρες: Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή 11.00 – 18.00, Πέμπτη 12.00 – 19.00, Σάββατο 11:00 – 15.00. Δευτέρα, Κυριακή Κλειστά. Είσοδος Ελεύθερη.

H έκθεση θα διαρκέσει εως και το Σάββατο 20 Ιουλίου 2024.

Το εικαστικό θέμα της αφίσας της έκθεσης είναι λεπτομέρεια έργου του φωτογράφου Αχιλλέα Αγγελόπουλου.

Instagram

summertimeart_chili

Σχετικά με τον Επιμελητή

Ο Πάρης Καπράλος είναι Εικαστικός Επιμελητής, Ιδρυτής & Συντονιστής της ARC -Art Revisited Collective, και συνεκδότης του Arts & Antiques CCR. Γεννήθηκε το 1975 και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου ζει και εργάζεται, και δραστηριοποιείται διεθνώς. Τη περίοδο 2008 – 2022 διέμεινε στη Β. Ελλάδα. Σπούδασε Οικονομικά (Αθήνα) και Γραφικές Τέχνες (Staffordshire, Αγγλία). Εργάστηκε ως Δημοσιογράφος με εξειδίκευση σε θέματα Τεχνολογίας σε οικονομικές εφημερίδες, περιοδικά και ηλεκτρονικά πρακτορεία ειδήσεων (1999-2006), ως Οργανωτικός Υπεύθυνος και στέλεχος διοργάνωσης σε επιχειρηματικά συνέδρια του κλάδου της Πληροφορικής & των Τηλεπικοινωνιών (2004-2011), και άλλαξε επαγγελματική πορεία στρεφόμενος στον χώρο της Τέχνης το 2011.Έχει επιμεληθεί και διοργανώσει περισσότερες από 200 εκθέσεις, εικαστικές δράσεις, projects και συμμετοχές εντός και εκτός Ελλάδας. Αναλυτικά: https://artgrid.gr/paris-kapralos/

Σχετικά με την ARTgrID

H ARTgrID είναι εταιρεία που ασχολείται συστηματικά με την προβολή και προώθηση ποιοτικής τέχνης εικαστικών καλλιτεχνών, κυρίως μέσω ιστοσελίδας παροχής ψηφιακών υπηρεσιών, αλλά και με τη διοργάνωση φυσικών γεγονότων, δράσεων και την αξιοποίηση συνεργειών με πολλά διαφορετικά εμπλεκόμενα μέρη στον χώρο των Τεχνών(Επιμελητές, χώρους, εμπόρους τέχνης, επενδυτικούς συμβούλους, εξειδικευμένους νομικούς, κ.α.). Διαθέτει διαδικτυακή πλατφόρμα παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών https://artgrid.gr στις υπηρεσίες της οποίας συγκαταλέγονται η διοργάνωση φυσικών και διαδικτυακών εκθέσεων/συμποσίων/εικαστικών δράσεων, η δημιουργία, φιλοξενία και προβολή ιστοσελίδων εικαστικών καλλιτεχνών κ.α. Πληροφορίες: https://artgrid.gr

Σχετικά με την Chili Art Gallery

Η Chili Art Gallery ιδρύθηκε το 2010 και βρίσκεται στο Θησείο δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο τουΔήμου Αθηναίων «Μελίνα», μια ανάσα από το πιο ζωντανό σημείο της πόλης, το Γκάζι. Αποτελεί έναν πολιτιστικό χώρο, όπου οι φιλότεχνοι και το κοινό γενικότερα μπορούν να έρχονται σε επαφή με όλες τις μορφές της Σύγχρονης Τέχνης. Ζωγραφική, γλυπτική, κολάζ/συνθέσεις, εγκαταστάσεις/κατασκευές, χαρακτική, φωτογραφία, παρουσιάζονται σε μηνιαία βάση με ατομικές και ομαδικές εκθέσεις και events.

Πληροφορίες: https://chiliart.gr

Χορηγός Φωτογράφισης
Studio Kotsireas | www.studiokotsireas.gr

Διαδικτυακή Υποστήριξη
ARTgrID | https://artgrid.gr

Ακολουθήστε το metafox.gr στη Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.