Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο μάγειρας που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι σε ουζερί

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το μαχαίρωμα του μάγειρα ενός ουζερί στη Θεσσαλονίκη από έναν πελάτη που δεν του άρεσε ο τρόπος που είχε ψηθεί το κοντοσούβλι.


Το κρέας δε φαινόταν φρέσκο κι ο πελάτης αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί, όχι όμως με τον κόσμιο συνήθη τρόπο. Ήταν πιωμένος και δε δεχόταν αντιρρήσεις. Όταν ο μάγειρας επιχείρησε να υπερασπιστεί την φρεσκάδα του χοιρινού, ο πελάτης άρπαξε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στην κοιλιά του σεφ.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ουζερί στην περιοχή της Μενεμένης Θεσσαλονίκης μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων θαμώνων.

Στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» μίλησε ο μάγειρας που δέχτηκε την επίθεση.

«Να τιμωρηθεί, δεν θέλω ούτε συγγνώμη ούτε τίποτα. Ότι και να μου προσφέρει δε μπορώ, δεν μπορώ να τον βλέπω γατί δεν είναι άνθρωπος. Όλη νύχτα δεν κοιμάμαι, με παίρνει ο ύπνος μετά τις 7 το πρωί με τις καμπάνες που λέμε μέχρι 9-10, μέχρι εκεί κοιμάμαι. Παραπάνω όχι, γιατί θα έχω πόνο πάλι. Το περιστατικό, με φωνάζει και μου λέει θέλω να φάω κάτι ελαφρύ. Του λέω ελαφρύ έχω κοτόσουπα, πρασόρυζο. Μετά μου λέει ‘’όχι, από αυτά κανένα ελαφρύ κρέας’’. Αν πάμε στο κρέας, έχω της ημέρας κοκορέτσι, έχω κοντοσούβλι. Μου λέει ‘’βάλε μου ένα κοντοσούβλι, και ένα κεφαλοτύρι σαγανάκι και μία πατάτες τηγανιτές. Το κοντοσούβλι το σερβίρω μες πιλάφι».

«Ακούω από την κουζίνα να φωνάζει εμένα. Βγαίνω και μου λέει ‘’θα μου πεις το κοντοσούβλι είναι σημερινό ή παλιό;’’ Λέω είναι σημερινό, χθεσινό δεν έχω. Αρχίζει να μου βρίζει την μάνα, αγριεύεται και λέω ‘’στοπ’’. Είμαι 65 χρονών , επαγγελματίας και δεν θα βρίζεις τη μάνα μου. Αγριεύει, σηκώνεται, αρπάζει το πιρούνι και έρχεται προς το μέρος μου. Αυτός είχε αρπάξει και το μαχαίρι και με κάρφωσε στη κοιλιά. Αυτός είχε παρκάρει το μηχανάκι μπροστά από το μαγαζί και έφυγε… έβριζε. Οι γιατροί μου είπαν ‘’αν δεν είχες έρθει, σε 3 λεπτά θα είχες πεθάνει».

Ακολουθήστε το metafox.gr στη Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.